Hvem er Wennergren Biler

Wennergren Biler blev etableret i foråret 2004 af Lasse Wennergren.

Vi er grundige, ærlige og gør en stor ære ud af, at levere præcis det der er aftalt.

Hvis uheldet er ude, og en bil går i stykker, gør vi alt der står i vores magt for at få problemet løst hurtigt og ordentligt. Vi lever op til de gældende bestemmelser, og forsøger hver gang at gå ud over hvad man kan forvente - det giver glade kunder, og dem har der været mange af de sidste 15 år.

Hos Wennergren Biler kan du købe nyere brugte biler i alle prisklasser. Vi gør meget ud af at have flotte klargjorte biler for en hver smag, til konkurrence dygtige priser. Er du i en situation hvor du ønsker at sælge din nuværende bil, giver jeg gerne et fornuftigt tilbud.

For at undgå eventuel usikkerhed ved køb af brugt bil, har vi under fanen “garanti” beskrevet den gældende lovgivning vedrørende køb af brugt biler.

Skulle der opstå nogle spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig.

Klik dig ind under ”Brugte biler” og se udvalget.

God fornøjelse!

Med venlig hilsen
Lasse Wennergren

 

Pr. 1. April 2022

IGEN IGEN.....

Endnu engang har jeg solgt min erhvervs-ejendom. Derfor har jeg nu valgt at rykke Wennergren biler "hjem" til de gamle rammer i Vassingerød - ude godt, hjemme bedst - og nu begynder istandsættelsen - igen. Den næste tid vil vi bygge om på kontoret - derfor vil der være lidt kaotisk - men kaffen og bilerne er klar.


Det er samme service, samme lækre biler og selvfølgelig stadig mig selv, der er med i handlen fra start til slut.

Nyhed
Peugeot

Peugeot Expert

BlueHDi 150 L3 Plus Van
Peugeot Expert BlueHDi 150 L3 Plus Van