Wennergren Biler / Garanti

Garanti

Du har altid to års reklamationsret, når du køber brugt bil.

For at stille vores kunder endnu stærkere har vi for mange år siden meldt os ind i DBFU - Dansk Bilforhandler Union. DBFU er en forening af bilforhandlere der vil gøre det ordentligt og sætte en tyk streg under at det er helt trygt at handle brugt - her forsikrer vi kunden mod km svindel, restgæld, skader m.m.m.

Hvorfor handle bil hos Wennergren Biler?

Når du køber brugt bil hos en forhandler, har du altid to års reklamationsret.

Herudover er Wennergren biler meget stolte over at være medlem af DBFU - Dansk bil-forhandler union.

Udtalelse fra DBFU:

"Et medlemskab af DBFU sikrer, at medlemmerne er ajour med alle lovmæssige brancheændringer, ligesom DBFU er høringsberettigede på en række relevante områder med relation til bilbranchen - et forhold, der har betydning for Dem, når De handler bil.

Der er derfor inden optagelsen af medlemmerne lagt megen energi i en helhedsvurdering, og vi kan derfor trygt anbefale Dem at handle med vore medlemmer."

Læs meget mere om denne ekstra sikkerhed på WWW.DBFU.DK

Hvad betyder reklamationsretten?

Reklamationsretten betyder, at du som køber har krav på gratis at få repareret de fejl, der er til stede i det du/I får udleveret bilen.

Hvad kan du reklamere over?

Efter købelovens § 83 kan en forbruger i indtil 24 måneder fra leveringsdatoen reklamere over fejl og mangler til sælger.

Ved køb af en brugt bil skal køber dog være opmærksom på følgende:

A. Der er kun tale om en fejl eller mangel i købelovens forstand, hvis manglen har været til stede på det tidspunkt køber fik bilen leveret.

B. Der kan ikke efter leveringen reklameres over forhold som var umiddelbart synlige og som køber har eller burde have opdaget.

C. Der kan ikke efter levering reklameres over fejl, som køber er gjort opmærksom på senest ved handlens indgåelse (underskrift på slutseddel) Såfremt den brugte bil sælges med et forbehold; f.eks. "købt som beset" eller "afhentnings-bil" / "ab plads" /"uindregistreret" kan der efter købeloven kun reklameres i særlige tilfælde:

A. Hvis bilen på leveringstidspunktet var i væsentlig ringere stand, end køber under hensyn til prisen og omstændighederne i øvrigt havde grund til at regne med.

B. Hvis bilen ikke svarer til den betegnelse, den er solgt under.

C. Hvis sælger har givet urigtige oplysninger om bilen.

D. Hvis sælger har tilbageholdt vigtige oplysninger om bilen som har betydning for købers bedømmelse af bilen.

Nyhed
Mercedes

Mercedes GLK200

CDi BE
Mercedes GLK200 CDi BE